top of page

OM OSS

Restaurang Pappa Blå startades redan på 1990-talet av Jan Hermansson. 1992 köpte bröderna Marelius föräldrar restaurangen och drev den från och med sommaren 1993. Under somrarna så jobbade bröderna som sommarpersonal på Pappa Blå. 

År 2000 tog bröderna Marcus, Alexander och Simon över driften och driver den än idag.
 

 

Pappa Blå är inte bara en restaurang, det är en plats där mat, gemenskap och kärlek förenas. Beläget på vackra Öland, är Pappa Blå en familjedriven restaurang som drivs av tre bröder som brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser.

 

Med en meny som bjuder på enastående smaker och råvaror av högsta kvalitet, har Pappa Blå snabbt blivit en favoritdestination för matälskare från när och fjärran. Oavsett om det är deras läckra hamburgare, färska fiskrätter eller innovativa vegetariska alternativ, strävar de alltid efter att erbjuda något för alla smaker och preferenser.

 

Men Pappa Blå handlar inte bara om maten. Det är den varma och familjära atmosfären som gör besöket till en upplevelse. Personalen välkomnar dig med leenden och sprider en känsla av hemtrevnad och vänskap. Varje gäst behandlas som en del av familjen.

 

Pappa Blå är också engagerad i att erbjuda en helhetsupplevelse för sina gäster. Med sitt läge nära havet kan man njuta av en underbar utsikt från deras uteplatser och glasveranda. Dessutom erbjuder de möjligheten att köpa presentkort och ta med maten som take-away för att njuta av deras läckerheter var som helst.

 

Oavsett om du är en lokal boende på Öland eller en besökare som upptäcker platsen för första gången, kommer Pappa Blå att göra dig känna dig som en del av deras stora familj. Ta dig tid att uppleva allt detta och skapa minnen som varar för livet.

 

Välkommen till Pappa Blå - en plats där mat och kärlek förenas!

bottom of page